10 ting som bare sultne personer forstår

Hva mener du med at restauranten er skitten? De har mat!

OMTALT REKLAME: Kate Upton skapte oppsikt da hun fikk en cheeseburger til å bli sexy i reklamen til Hardee's. Foto: Youtube / Screengrab
OMTALT REKLAME: Kate Upton skapte oppsikt da hun fikk en cheeseburger til å bli sexy i reklamen til Hardee's. Foto: Youtube / Screengrab
Publisert

(SIDE2): Noen mennesker kan fint gå en hel dag uten å spise, og merker knapt noe særlig til blodsukkernivå, humørsvingninger eller rumling i mangen.

Vi andre dødelige kan imidlertid bli sinte, på grensen til rasende, om vi ikke får i oss mat og vitaminer i løpet av noen timer. Om du er en del av
«hangry»-klanen (de som blir sinte om de ikke får mat), er sjansen stor for at du kjenner deg igjen i disse punktene.

1. Stressen ved å skulle reise

Skal vi på biltur? Vi er nødt til å stoppe hver tredje time underveis for å kjøpe noe mat. En lang flytur? Du må holde av plass i lommen på flysetet foran deg for å ha plass til snacks. Skal du hente bagasjen etter flyturen? Jeg må bare innom kiosken for å kjøpe en sandwich først.

PÅFYLL: Når du trenger påfyll, spiller det sjelden noen rolle hva slags påfyll det er snakk om. Foto: Colourbox
PÅFYLL: Når du trenger påfyll, spiller det sjelden noen rolle hva slags påfyll det er snakk om. Foto: Colourbox

2. Når folk snakker til deg som et barn

Joda, så oppfører du deg kanskje som et lite barn når du blir sint, men skjønner de ikke det at å prate nedlatende til deg bare gjør sult-raseriet enda verre?

3. Drinker etter jobb

Hvorfor bestiller de andre drinker, og hvorfor er jeg den eneste som ser på menyen? Jeg må ha mat, det hjelper ikke med en drink full av moste jordbær!

4. Når ingen blir enige om restaurant

Hva mener du med at restauranten er skitten? De har mat, og det holder for meg. Vennene dine surrer rundt fra sted til sted, og klarer ikke bestemme seg for hvor dere skal spise. Det er i slike stunder man vurderer om man burde skaffe seg nye venner.

5. De konfronterer deg med humøret ditt

Som om det ikke er nok at vennene dine har problemer med å finne et sted å spise, så begynner de å klage på at du er dårlig humør. Kan de ikke bare finne et sted, og bli ferdige med det?

6. Du snakker ikke før forretten er på bordet

UNNSKYLD: Det var ikke jeg som pratet, det var sulten. Foto: Colourbox
UNNSKYLD: Det var ikke jeg som pratet, det var sulten. Foto: Colourbox

Du tilbringer den første halvtimen i stillhet, mens du hører på samtalen til de andre. Du har rett og slett ikke energi eller overskudd til å prate før forretten er på bordet.

7. Gå ut for å spise tapas

Alle vennene dine er stappmette, mens du gjerne kunne spist det samme måltidet en gang til.

8. Du vet ikke hvor mange cheeseburgere du har spist

Mc Donalds og Burger King er som regel det nærmeste og letteste alternativet, og når man er desperat er det lett å stikke innom for en burger til ti kroner.

9. Proteinbarene ligger alltid i veska

Du vet aldri når du blir sulten, og plutselig står du fast i en trafikkork uten mat tilgjengelig. Da er den proteinbaren gull verdt!

10. Du unnskylder for oppførselen din

Ti minutter etter at du har fått i deg mat må du unnskylde for hvordan du har oppført deg, og forklare at det var sulten som pratet, ikke deg. 

Les flere punkter på Cosmopolitan.com

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 15/06 2015.

Les også