Spekket med specs!

HTC TyTN II

Dette er rett og slett en telefon med så å si alt. GPS, HSDPA, 3 megapixel kamera, touch¿ Listen bare fortsetter.

VIPPESKJERM: Skjermen vippes opp, slik at man får en mye bedre vinkel på skriving. Dette gjelder både når den står på bordet og når man holder den i hånda.

VIPPESKJERM: Skjermen vippes opp, slik at man får en mye bedre vinkel på skriving. Dette gjelder både når den står på bordet og når man holder den i hånda. Foto: unknown

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Fullverdig GPS

+ Stor og god touch-skjerm

+ Turbo-3G

+ God batteritid

- Ikke radio

- svakt kamera

Spesifikasjoner HTC TyTN II

  • Operativsystem: Windows Mobile 6
  • WiFi: Ja
  • HSDPA: Ja
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja
  • Radio: Nei

Er du av typen som bare må ha det siste av det verste, er det TyTN II du ser etter. For å bli ferdig med de kjedelige minusene først, så er den er litt stor, kameraet kunne vært bedre og den mangler radio. Fortsettelsen er mye morsommere, for resten er veldig bra.

Vi starter med det kanskje aller kuleste: GPS med full TomTom programpakke. Med andre ord er det en helt fullverdig GPS. Man kan få kart til hele verden med fotoboksvarsling og det hele. Det følger med ett valgfritt bykart, men resten må kjøpes fra TomTom sine nettsider.

Den trykkfølsomme skjermen er som på Touch-Dual, veldig bra. Den er faktisk hakket større også. Responsen er bra og man får med en pekepenn til kirurgisk presisjon. Skjermen er i horisontal stilling når mobilen er lukket, og snur seg vertikalt i det man skyver den åpen. Den bruker riktignok et lite sekund på å snu seg, men det er ikke mer enn at man overlever det. Når skjermen er helt ute, har man muligheten til å vippe den fram. Dette virker som en litt unødvendig funksjon, men testperioden viser at det er mye mer behagelig å holde og se på skjermen når man vipper den.

Mobilen kommer, som Touch-Dual, med TouchFLO, slik at man som regel klarer seg uten penn eller tastatur.

Spesifikasjoner

Produsent www.htc.no
Pris 5338

Konklusjon

Dette er virkelig mobilen for deg som liker å fråtse i teknostæsj. Den har så å si alt. Og det den ikke har kan installeres på Windows Mobile-plattformen.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning