Size does matter....

Nokia E90 Communicator

Denne telefonen, eller datamaskinen, er det nærmeste man kommer kontoret uten å faktisk være der. Klarer du å få den med deg?

WIIIDESCREEN: Den utrolig brede skjermen på hele 800 pixler gjør at man kan surfe på nettet som på en vanlig PC (nesten).

WIIIDESCREEN: Den utrolig brede skjermen på hele 800 pixler gjør at man kan surfe på nettet som på en vanlig PC (nesten). Foto: unknown

Publisert Oppdatert

Spesifikasjoner Nokia E90

  • Operativsystem: S60
  • WiFi: Ja
  • HSDPA: Ja
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja
  • Radio: Ja

Om dette er en knøttliten PC eller en gigantisk telefon er sannelig ikke lett å konstatere. Vi vil si begge deler. Både og. Som spesifikasjonslisten viser har den faktisk alt, bortsett fra touch og batteritid. Men det overlever man.

Det beste med mobilen er faktisk skjermen. Med sine 800 pixler på tvers kan man faktisk se nettsider i «fullskjerm». Tastaturet også er en solskinnshistorie. Det er vel disse to tingene som gjør at de som kjøper Communicator-telefonene kjøper alle modellene. De er trofaste som få. Dermed kan det være aktuelt å nevne hva som er nytt. Den har fått GPS, 3G, HSDPA. Den har fått radio, kameraet er oppgradert og Nokia har åpnet muligheten for å styre hele telefonen i lukket modus. Noe man ikke kunne før. Tastaturet har også fått en liten oppusning og oppleves noe lettere å skrive på. Men den kanskje største oppgraderingen er hastigheten. Der den forrige modellen hadde en tendens til å tråkke sirup når kontaktlista krøp over tusentallet, fortsetter E90 ut i det fjerne.

Telefonen har alt mellom himmel og jord i programpakken. Og det du ikke finner, kan du installere, eller så har du ikke bruk for det.

Spesifikasjoner

Produsent www.nokia.no
Pris 6442

Konklusjon

Problemet med denne telefonen er størrelsen. Når du ikke får den i lomma uansett kan man nesten heller kjøpe en liten laptop. Prisen vil uansett ikke være så mye høyere. Mange Communicator-eiere kjører en løsning med to mobiler og tvillingkort, men kom igjen, da, folkens!

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning