Test: Pinnacle Video Transfer

Opptak for dummies

Å lage TV-opptak til bruk på iPod, PSP og andre portable spillere innebærer bruk av PC og ofte tidkrevende konverteringer. Men det var før Pinnacle Video Transfer.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Enkel gadget for deg som ikke gidder å forholde deg til en PC for å konvertere og tilpasse video til iPod- og PSP-bruk.

- Kun kompositt- og S-video-innganger, ikke komponent.

Du kobler simpelthen Video Transfer-boksen til utgangene på dekoderboksen din, eller for så vidt alle andre videokilder med analoge utganger, kobler til iPod-en med USB, velger opptakskvalitet og trykker opptaksknappen.

Enklere kan det neste ikke bli, men det er likevel noe gammeldags over denne måten å gjøre opptak på. Alt er manuelt, og det er ingen måte å tidsstyre opptakene på. Her må du sitte klar ved opptaksknappen idet programmet begynner. Likevel, Pinnacle skal ha for at de har laget en superenkel løsning.

Dessuten har boksen flere bruksområder enn opptak av TV-sendinger, for eksempel digitalisere de gamle VHS-kassettene dine, eller enkelt legge en DVD-film over på MP3-spilleren. Du kan bruke både minnepinner og eksterne harddisker til å lagre på, og deretter kan du ta dem med til PC-en for å redigering eller annet etterarbeid. Alle filer lagres i MPEG4, som selvsagt lar seg redigere i Pinnacles eget redigeringsprogram Pinnacle Studio.

Spesifikasjoner

Produsent Pinnacle
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning