Kort sagt:

+ Avhengighetsskapende


- Litt rigid

Spillet er i all enkelhet et rytmespill. Du styrer en stamme med såkalte Patapons, som egentlig bare består at et øye med armer og bein. Disse tilber «Den Allmektige», som da er deg, men du er ikke mer allmektig enn at du bare kan kommunisere vi trommer og rytmer. Hver av knappene på PSP-en representerer en egen lyd, og ved å slå inn spesielle rytmer tolker Pataponene dette som ordrer til å rykke fram, angripe og lignende. Så snart du har tastet en rytme messer de små Pataponene den samme rytmen tilbake mens de utfører ordren, og vi kan love deg at du kommer til å messe de samme ordrene inni hodet ditt lenge etter at du har langt fra deg spillet.

Mellom hvert oppdrag returnerer Pataponene til Pataponia hvor du kan oppgradere styrkene, sjekke utbyttet fra tidligere oppdrag, og selvfølgelig sende dem ut på nye oppdrag.

Spillet er gøy og annerledes og holder garantert på oppmerksomheten din. Det eneste vi kan klage på er at Pataponene iblant er litt vel rigide på hvor i takt du må tromme ordrene dine, men morsomt er det likevel.

Finn laveste nettpris her

www.psp.no

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!