Delvis touch

Sony Ericsson Aino

Sony Ericsson satser på en blanding av touch og tradisjonelt alfanumerisk tastatur, med vekslende hell.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Medfølgende bluetooth-adapter

- Litt treg

Foto: Slettes

Spesifikasjoner

Formfaktor: Skyvetelefon med touch

Skjermstørrelse: 3 tommer

Skjermoppløsninger: 432 x 240 piksler

Kamera: 8,1 megapiksler

Video: 640 x 480 piksler, 30 bps

Minnekort: MicroSD opp til 32 GB (8 GB medfølger)

Internminne: 55 MB

Hodetelefonutgang: Via bluetooth-adapter

Wi-Fi: Ja

GPS: A-GPS

Exchange-støtte: Ja

Bluetooth: v2.1 med A2DP

Edge: Ja

3G: Ja

Turbo-3G: Opp til 7,2 Mbps

Mål: 10,4 x 5 x 1,55 cm

Vekt: 134 gram

Aino kunne nok vært tynnere om den hadde satset på å være en ren touch-telefon, men det alfanumeriske tastaturet du skyver fram fra undersiden tar sin del av tykkelsen.

Touch-funksjonen er i hovedsak begrenset til multimediefunksjonene som dukker opp når du slår telefonen sammen, og her fungerer det for så vidt bra.

Kanskje må vi skyve fingeren litt vel hardt mot skjermen for at det skal oppfattes som en bevegelse istedenfor et trykk.

Telefonen virker heller ikke veldig kjapp.

Spesielt når du ser litt store bilder bruker den en stund på å vise bildet skarpt istedenfor bare med redusert oppløsning.

Det er ikke noe hodetelefonutgang på selve telefonen, men det følger med et bluetooth-adapter med 3,5 mm jack-utgang, noe som betyr at du kan koble dine egne hodetelefoner på adapteren og få trådløs overføring av musikk og samtaler.

Vi foretrekker alltid å ha 3,5 mm hodetelefonutgang på selve telefonen, men det er ikke noe dårlig løsning dette heller.

Aino har også blitt kalt Playstation-telefonen.

Både fordi du kan bruke programvaren Media Go til å laste over innhold til telefonen din (samme som brukes med PSP), og du kan konfigurere telefonen for avstandsspilling med Playstation 3 slik at du kan få tilgang til bilder og video på spillkonsollen din og kan kontrollere den med telefonen din.

Sony Ericsson Aino kan være et bra alternativ for dem som ofte savner det vanlige telefontastaturet på rene touch-telefoner, men touch-funksjonaliteten er svært begrenset her.

Les også:

Dette må du vite når du skal kjøpe TV

Test av Sonos ZonePlayer S5

Bruk Flickr mer effektivtDu kan bruke Sony Media Go for å overføre innhold til Sony Ericsson Aino, same programvare som PSP Go bruker.

Du kan bruke Sony Media Go for å overføre innhold til Sony Ericsson Aino, same programvare som PSP Go bruker. Foto: Slettes

Laveste nettpris: 3.179 kr (www.dustinhome.no)

www.sonyericsson.no

Spesifikasjoner

Produsent Sony Ericsson
Pris 3179

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning