HTC Magic kommer til Norge. HTC Magic er HTC ' andre telefon med Googles operativsystem Android, men blir den første "Google-telefonen" i Norge.

Ifølge en pressemelding kommer prisen til å bli cirka 4.750 kroner uten abonnement.

Les også: Ny Android fra HTC likevel

Støtte for Active Sync

Hvorvidt mobilen kommer for salg i mai eller senere i sommer er det ikke opplyst om.

Til nettstedet Mobil.se vil en talsperson hos HTC ikke svare på om mobilen blir solgt uten abonnement eller om telefonen blir knyttet til en bestemt operatør.

I en pressemelding fremhever HTC mobilens internetfunksjoner og koblingen til Googles mange tjenester.

HTC Magic skal også ha støtte for synkronisering mot Outlook via Active Sync.

Les også: De 50 beste mobiltjenestene

Tar en App Store

Google og Android har også laget en variant av Apples App Store. På Android kalles det for "Market" og gjør det mulig for eksterne utvikler å lage nye programmer og funksjoner til mobilen.

Godt kamera

Mobil.se har testet HTC Magic og skryter blant annet av at mobilen har et godt kamera, til tross for at telefonen er relativt slank. Oppløsningen er på 3,2 megapiksler.

HTC Magic får også skryt for å ha raske menyer, pent grensesnitt og god brukervennlighet. På minussiden trekker Mobilen.se for musikkspilleren og at det ikke finnes FM-radio.

Totalt får HTC Magic 82 av 100 poeng i testen.

Spesifikasjoner på HTC Magic finner du her.

Les også: Nokia Music Store er åpen

Les hele saken
Les alt om:

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!