Pinell Supersound

Tøff knoteradio

Pinell har laget en radio for folk med beslutningsvegring. Her får du DAB, FM og nettradio i en boks.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Støtter podcast

+ god favoritthåndtering på nett

- Mangler fjernkontroll

Gadgetsfakta

FM: Ja

DAB: Ja

Nettradio: Ja

Fjernkontroll: Nei

Trådløst nett: 802.11 b/g

Podcast: Ja

WLAN: Ja

Antall radiokanaler: Ca. 15.000

Pinell Supersound er en stilig liten nettradio, som gjør seg godt på kjøkkenbenken. Men det er et spørsmål som fort dukker opp: Hvor er fjernkontrollen? Etter å ha ristet lenge på esken, og sendt en e-post til importøren må vi gi opp - det er ingen fjernkontroll.

Uten fjernkontroll blir du nødt til å bruke hjul og harde knapper for å få enheten til å manøvrere. Det er unektelig ganske knotete, i hvert fall til du blir kjent med menysystemet. Menyene er nemlig heller ikke like logisk bygd som på andre nettradioer vi har brukt. Trykker du for eksempel internettradio starter den å spille den kanalen du hørte på sist. Så må du trykke på menyknappen igjen for å få fram nettradiomenyen. Det blir litt vel mange trykk for å komme fram til den kanalen du er ute etter.

Men til tross for en litt knotete betjening, dette er en god nettradio. Den har i tillegg til nettradio både DAB og FM, så her har du muligheter også når hjemmenettverket er nede (eller du er ute). Lydkvaliteten er også akseptabel fra den lille monohøyttaleren, i hvert fall til kjøkkenbruk. Dessuten har den støtte for podcast, som er ganske genialt på en slik nettradio. Her finner du for eksempel utrolig mye innhold fra NRK som du kan høre akkurat når det passer.

Pinell Supersound kan også betjenes over internett, og det fungerer veldig bra. Du registrerer deg på en nettside med en kode, og deretter kan du søke blant tilgjengelige radiokanaler og podcaster og redigere favorittlister direkte på nett. Disse blir umiddelbart tilgjengelig i selve enheten, og sparer deg for en del snurring på hjul og trykking på knapper.

Spesifikasjoner

Produsent Pinell SuperSound
Pris 1166

Konklusjon

Til tross for at betjeningen ikke er like grei som vi skulle ønske oss, gjør god pris og pent utseende til at det kan være et godt alternativ når FM-radioen skal skiftes ut.

Distributør: www.ttmicro.no

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning