Pure Evoke Flow internettradio

Stilig glinseradio

Pure Evoke Flow er en stilig nettradio med DAB og FM, men sett av en uke til å bli kjent i det kaotiske menysystemet.

STILIG: Den glinsende radioen fra Pure er stilig, men får lett fettflekker. Kaotiske menyer trekker ned på en ellers god radio.

STILIG: Den glinsende radioen fra Pure er stilig, men får lett fettflekker. Kaotiske menyer trekker ned på en ellers god radio. Foto: gratis

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Stilig

+ Lyssterk og lettlest skjerm

+ Kan sortere på lydkvalitet

- Kaotisk menystruktur

- Ingen norske podcasts

- Får lett fettflekker

Nettradioens store fordel - det enorme kanalutvalget - kan også bli den store ulempen. Når produsentene ikke klarer å lage menyer som er mulig å finne fram i, blir det et prosjekt å bruke dem.

Les også: Perfekt iPod-dokk for soverommet

Menystrukturen er en av de store svakhetene med denne spilleren. Manøvreringen foregår i et mystisk system av trykking og vridning, og det kan være en kunst å finne ut hvordan du skal gjøre noe så enkelt som å søke opp en ny kanal eller finne lista over favorittkanaler. For ikke å si når du trenger å justere innstillingene for det trådløse nettverket.

Søkefunksjonen på Pure sin nettradio fungerer derimot veldig bra - når du bare finner den. Kanalene er sortert på en litt annen måte enn det som er vanlig på denne type radioer. Her kan du blant annet velge bare kanaler med god lydkvalitet, noe vi liker veldig godt.

Les også: Test av Terratec Noxon iRadio

Lyden den lille monohøyttaleren produserer er brukbar, og det er mulig å kjøpe en ekstra høyttaler for også å få stereo. Den kan også bygges ut med batteri, fjernkontroll og iPod-dokking.

Spilleren har både DAB, vanlig FM-radio og nettradio, men av en eller annen grunn kan du bare våkne til DAB-radio eller et lydsignal. Snooze-funksjonen er derimot ganske kul, her er det bare å ta i håndtaket - så kan du sove litt til.

Alt i alt er dette er en bra nettradio, når du bare blir bedre kjent med den. Kjøper du en fjernkontroll ved siden av, blir den forhåpentligvis også litt enklere å bruke.

Les også: Tøff knoteradio

NETTSTYRT: Fra nettstedet The Lounge kan du blant annet endre favorittkanaler, men dessverre ikke legge til manglende kanaler eller podcasts selv.

NETTSTYRT: Fra nettstedet The Lounge kan du blant annet endre favorittkanaler, men dessverre ikke legge til manglende kanaler eller podcasts selv. Foto: FOTO: Skjermbilde fra programmet

Flere tester finner du på Klikk Teknologi.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning