Philips LCD 8FF3WMI

Ramme med speil

Philips har laget en god 8-tommers fotoramme med skikkelig solid nettverksstøtte.

SPEIL: Rammen rundt denne skjermen er rett og slett et speil.

SPEIL: Rammen rundt denne skjermen er rett og slett et speil. Foto: Foto: Knut Arild Vold

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Svært god nettverksstøtte

+ Enkel å sette opp

+ God bildekvalitet

- USB-penn stikker ut på siden

- Betjeningsknapper på baksiden

Philips LCD 8FF3WMI

  • Størrelse: 8"
  • Forhold: 4:3
  • Oppløsning: 800x600
  • Wifi: Ja
  • Lagring: 512 MB
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Nei

Antatt utsalgspris: 1999

Rammen rundt den 8 tommer store skjermen fra Philips er rett og slett et speil, noe som kanskje kan være litt vanskelig å se av bildet. Bortsett fra speilet, er rammen fra Philips forholdsvis traust - på en positiv måte.

Den er nemlig bare en bilderamme, og ikke et forsøk på et 8 tommers hjemmekinoanlegg - som ingen er ute etter uansett.

Philips har integrert nettverksstøtte på en forbilledlig måte, blant annet ved å ta inn støtte for WPS (Wifi Protected Setup). Det betyr at du kan trykke på WPS-knappen på rammen, og deretter den samme knappen på ruteren (eller i ruterens programvare) - og du er på nett. Ingen tasting av nettverksnøkler og IP-adresser.

I tillegg har den støtte for DLNA, som er en fremtidsrettet standard for at alle trådløse enheter skal snakke med hverandre. Dette fungerer supert, særlig når du skal vise bilder som ligger på en PC eller nettverksdisk.

Mens alle konkurrentene blir sirup så fort de kommer seg på nett, går nettverksnavigeringen på Philips-rammen som en drøm. Også det å hente inn bilder fra nettsider som støtter RSS (som Flickr), går kjapt og enkelt ved å lime inn lenken via webgrensesittet.

Bildekvaliteten Philips leverer er også godkjent. Fargene er nøytralt gjengitt, og nedskaleringen av store bilder er akseptabel. Svartnivået er også godt.

Betjeningen gjøres med mekaniske knapper på baksiden av rammen, og det er ikke vår favorittmetode for å betjene slike rammer. Men siden nettverksoppsettet går så lett, og menyene er enkle og logisk bygd opp - får man gjort det meste likevel.

Spesifikasjoner

Produsent www.philips.no
Pris 1999

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning