LG F1040N

Lekker og enkel

LG har levert testens enkleste 10-tommer. Stilig er den også.

STILIG OG FLAT: LG sin ramme er stilig og flat, men kan ikke henges på veggen.

STILIG OG FLAT: LG sin ramme er stilig og flat, men kan ikke henges på veggen. Foto: Foto: Knut Arild Vold

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God bildekvalitet

+ Stilig design

- Knapper på baksiden

- Tenker av og til litt lenge

- Litt grønnstikk i mørke bilder

LG F1040N

  • Størrelse: 10.4"
  • Forhold: 4:3
  • Oppløsning: 800x600
  • Wifi: Nei
  • Lagring: 128 MB
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Nei

Laveste nettpris: 1.201 kr (www.amentio.no)

Av de tre 10-tommers skjermene i denne testen, er LG den eneste som ikke kan kobles på det trådløse nettverket hjemme. Til gjengjeld kan den spille av film og MP3, for dem som skulle synes slikt er morsomt på en 10-tommers skjerm med knøttliten høyttaler.

Bildekvaliteten ligger helt i toppen, og særlig fargegjengivelsen er god. Bildene blir godt skalert, den har bedre dynamisk omfang enn flertallet av skjermene i denne testen. Litt kald fargetemperatur kan gi et svakt grønnstikk i mørke bilder, men ikke plagsomt. Baklyset er ikke helt jevnt, men også det er godkjent.

Fotorammen fra LG betjenes med mekaniske knapper på baksiden, og de fungerer et lite hakk bedre enn Philips sine. Det største problemet er styrepinnen, hvor det kan være vanskelig å treffe riktig retning.

En annen litt merkelig løsning hos LG er plasseringen av tilkoblingen for USB-lagring. Den sitter bak en luke på midten, slik at minnepennen blir stående rett ut fra rammen. Rammen er uansett ikke klargjort for å henges på veggen, så denne må du ha stående i hylla.

Utseendet er ikke vektlagt mye i denne testen, men hvis du synes Apple lager fine produkter tror vi du vil like denne rammen. Enkelt og stilrent hvitt design, og kanskje den peneste rammen i testen etter vår smak. Når bildekvaliteten også er god, kan LG være et godt alternativ til en stor men enkel fotoramme.

Spesifikasjoner

Produsent www.lge.com
Pris 1201

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning