Kodak EasyShare P720

Minneløs

Kodak sin 7-tommer har ikke internminne i det hele tatt, og er svært enkel i bruk.

ENKEL: Denne 7-tommeren har ikke lagringsminne internet, så her må du ha et minnekort utenom.

ENKEL: Denne 7-tommeren har ikke lagringsminne internet, så her må du ha et minnekort utenom. Foto: Foto: Knut Arild Vold

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Enkel å bruke

+ Testens billigste

- Svak skjermoppløsning

- Litt for sterke farger

Kodak EasyShare P720

  • Størrelse: 7"
  • Forhold: 16:9
  • Oppløsning: 480x234
  • Wifi: Nei
  • Lagring: Ingen
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Nei

Finn laveste nettpris her

7-tommeren fra Kodak er testens aller enkleste ramme. Den har en skjermoppløsning som er lavere enn mange nye mobiltelefoner, noe som naturligvis gjør det vanskelig å få gode bilder fram på denne skjermen.

Som vi har blitt vant til fra Kodak er skjermen innstilt med en varm fargetemperatur og kraftig fargemetning. Det betyr at folk gjerne blir litt rødere i ansiktet enn de egentlig er, men samtidig at naturbilder får fint trykk i fargene.

Som Philips sine modeller, har også Kodak funnet plass til to kortplasser for SD-kort. Det er en god løsning, særlig for en ramme uten internminne.

Når det gjelder betjeningsfunksjonaliteten, så er den lik som på den andre Kodak-rammen i testen, med en berøringsfølsomme "lister" på to sider. Skrollefeltet fungerer kanskje enda dårligere enn hos storebror, fordi det blir så lite.

Alt i alt er dette en enkel ramme, som gir helt middels bildekvalitet og ellers ingen ekstrafunksjonalitet. Til gjengjeld er det bare å putte inn et minnekort og vise bestemor av/på-bryteren.

Spesifikasjoner

Produsent www.kodak.no
Pris 598

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning