Enten du ser film, snakker på Skype eller hører på musikk via Wimp eller Spotify, lover Bang & Olufsen deg et fabelaktig lydbilde med sin splitter nye dokkinghøyttaler, BeoPlay A3.

BeoPlay A3 har fått et enkelt design som er signert den danske designeren Steffen Schmelling.

Bang & Olufsen skriver i en pressemelding at høyttaleren veier så lite at man kan ha den med i godstolen eller i senga. Den har fått avrundede kanter og du kan plassere den i en stående eller en skråliggende posisjon. Liggende kan du bruke den til å se film, surfe eller svare på e-post, mens den i stående posisjon kan fungere som «kino» for flere personer.

BeoPlay A3 får også en ny teknologi med navnet Bang & Olufsen Adaptive Stereo Orientation. Det betyr at enheten vet hva som er opp og ned og aktiverer enhetens fire høyttalere i en kombinasjon som til enhver tid skal gi den beste lytteopplevelsen.

Vekten på BeoPlay A3 er 1,5 kilo. Batteriet holder i fem timer og det lader både seg selv og iPad-en når du kobler dokkinghøyttaleren til en strømkilde. Prisen for BeoPlay A3 er oppgitt til 3.999 kroner. Høyttalerne kommer for salg i slutten av mai.

Les også:

Så lett sparer du tusenlapper på mobilregningen

10 smarte Gmail-tips

Slik bruker du iPad-en som en ekstra PC-skjerm

KINO: Dokk iPad-en inn i BeoPlay 3, sett den på høykant og du har en minikino for sofakroken eller senga.

Les hele saken
Les alt om:

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!