Kort sagt:

+ Bra lyd,

+ Mange iPod-vugger medfølger.


- Ledningsrot

- Stiv pris

KEF er en produsent vi vanligvis forbinder med kraftige høyttalere for hjemmekinoanlegg, så det burde borge for kvalitetslyd når vi nå kan finne høyttalere i mindre skala for iPod merket med KEF. Bitraten til musikkfilene på iPoden din vil naturlig nok også påvirke resultatet som kommer ut av høyttalerne. Men KEFs Picoforte One byr på mektig og god allround kraft.

Systemet består av en liten separat base med iPod-dock og forsterker, og to eggeformede høyttalere. Med flere komponenter er man avhengig av kabling, og om ikke det er pent å se på, er det i det minste lett å koble opp Picoforte One. Som en ekstra service til eplefolket, finner du her vugger til hele ni varianter av iPod - som skulle dekke hver eneste iPod vi kan komme på. Har du en av modellene med video har Picoforte One fordelen at den kan kobles til en TV via en S-video kabel.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Kef
Pris 4449

Konklusjon

Høyttalerne er på 25 W, har en vid frekvens og leverer et detaljert og imponerende sterkt lydbilde når vi setter i gang med Gruff Rhys «Candylion», kodet med en bitrate på 192 kbs. Supplerer du med en subwoofer har du et av de beste anleggene beregnet på iPod som markedet kan by på. Det eneste vi ikke tiltrekkes av er litt rot med kabler og en forholdsvis stiv pris.

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!