OVERRASKELSE: En av de største overraskelsene blant kameralanseringene var Nikon D500. Her har Nikon-fansen har ventet på en oppfølger til D300S siden 2009.

OVERRASKELSE: En av de største overraskelsene blant kameralanseringene var Nikon D500. Her har Nikon-fansen har ventet på en oppfølger til D300S siden 2009. © Nikon

Vi fikk en liten kameraforsmak i går med Netatmos nye sikkerhetskamera Presence, men nå har de virkelige kameranyhetene begynte å rulle inn fra Las Vegas.

Det ser ut til at det er Nikon som vil stå for de største kameranyhetene fra CES 2016, selv om både Canon, Sony og Panasonic også har lansert nye produkter.

Nikon har slått til med intet mindre enn fire store nyheter fra Las Vegas. Ikke bare har de lansert to nye flaggskipkameraer, men også en ny trådløsstandard og et actionkamera.

Canon på sin side har kommet med fire nye kompaktkameraer, mens Panasonic kommer med to. I tillegg har mange av produsentene også kommet med en god del videokameraer av den tradisjonelle sorten.

Her har vi samlet opp 24 kameranyheter fra CES 2016.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!