GoPro er suveren markedsleder i det eneste kamerasegmentet som vokser - markedet for actionkamera. Noen ganger også omtalt som hjelmkamera. Bare siden vi testet actionkamera for et år siden, har det skjedd mye i dette markedet.

GoPro har kommet med flere nye modeller i GoPro Hero 4-serien, Sony har lansert et par nye modeller og nye aktører som Panasonic med flere har kastet seg over dette voksende kamerasegmentet.

Sjansen er derfor stor for at du enten har et GoPro liggende, eller at du funderer på å kjøpe et.

Sjansen er også ganske stor for at du har latt deg imponere av supre GoPro-filmer på nett, men ikke helt greier å få til så imponerende bilder selv.

Mye ligger selvsagt i hva du filmer, hvordan du fører kameraet og hvordan du klipper det sammen, men mye handler også om å lære GoPro-kameraet bedre å kjenne og vite hvordan du kan få mest ut av opptakene i en bra arbeidsflyt for etterbehandlingen.

Her har du 8 nyttige tips.  

Følg oss gjerne på Facebook.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!