Liten, lett og stappet

Nokia E51

Her har man en smarttelefon man kan ha i lomma. Den er billig og har alt man kan ønsker seg.

ULV I FÅREKLÆR: Dette er den minste og slankeste telefonen i testen, men den har så å si alt.

ULV I FÅREKLÆR: Dette er den minste og slankeste telefonen i testen, men den har så å si alt. Foto: unknown

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Stappet av funksjoner

+ Nydelig pris

+ Brukervennlig

- Batteritiden kunne vært bedre

- Skjermen er i minste laget

Hvordan finnene har klart å stappe denne lille tassen med alt det den har er vanskelig å forstå. Den er faktisk så liten at det nesten er et problem. Vi tenker da på skjermen. Med sine 2 tommer er den faktisk i minste laget for å vise S60-grensesnittet som mobilene er utstyrt med.

Foruten GPS har den stort sett alt. Den er til og med en av de penere smarttelefonene. Alt dette, også er det den desidert billigste telefonen i testen.

I front har Nokia plassert fire snarveistaster til mye brukte funksjoner. Dette kombinert med at tastaturet er strålende å skrive på, gjør det til en lek å skrive tekstmeldinger, eller mail for den saks skyld på telefonen.

Spesifikasjoner

Produsent www.nokia.no
Pris 2422

Konklusjon

Sammenligner man den med storebror E90 Communicator, har den så godt som de samme spesifikasjonene. Forskjellen som skiller er vel egentlig skjermen og tastaturet. Men, det er ikke alle som har bruk for et fullstørrelse tastatur. Hvis vi kunne valgt, ville vi valgt denne framfor både N95 og Communicator, av den enkle grunn at den er så liten og lett og man får helt usannsynlig mye mobil for pengene.

Skal vi pirke, kunne batteritiden vært bedre. Men, det blir liksom bare pjatt når man ser på hva man betaler for telefonen.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning