Liten hybrid

HTC S730

Avløseren til s710 kan skimte med liten størrelse og dobbelt tastatur. Både numerisk og full-size. Og man får den i lomma!

TO I EN: Dette er en helt vanlig telefon i lukket tilstand med numerisk tastatur og det hele, men åpner man den...

TO I EN: Dette er en helt vanlig telefon i lukket tilstand med numerisk tastatur og det hele, men åpner man den... Foto: unknown

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Pris

+ Størrelsen

+ Kjapp

+ To tastaturer

+ HSDPA

- Kranglete numerisk tastatur

Spesifikasjoner HTC s730

  • Operativsystem: Windows Mobile 6
  • WiFi: Ja
  • HSDPA: Ja
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja
  • Radio: Nei

Dette er telefonen for deg som ønsker å ha en mobiltelefon man faktisk kan ha i lomma, men også ønsker smartfunksjonalitet og Windows Mobile.

Designmessig er telefonen så som så. Den virker litt plastaktig. Det grå ytre kombinert med de grå skjermbildene kunne vel også vært litt mer spennende. Men det er på godt og vondt. Mobilen er ikke glorete og skjermbildene kan man forandre utseende på. Knappene i front er sånn midt på treet. De er litt små og har en smule dårlig respons. Vi skulle helst sett at HTC gjorde knappene for å besvare og avslutte anrop mindre, og resten større. Det er jo plass til det. Men, skal man skrive en melding og kløner med tastaturet, kan man snu den, og vips har man et tastatur i full størrelse. Herlig.

I menyer er mobilen lynrask. Det vil si lynrask i Windows Mobile-målestokk. Windows Mobile er et seigt operativsystem, men S730 er en av de kjappere mobilene vi noen gang har testet med Windows Mobile.

Spesifikasjoner

Produsent www.htc.no
Pris 3398

Konklusjon

Denne rare kryssningen av en vanlig telefon og en smartmobil fungerer veldig bra. Det er rart ikke flere har samme løsningen. Og det er deilig at den er relativt kjapp i bruk. Dette er av de få Windows-mobiler som er lommevennlige.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning