Julegavetips

Tekno-gavene som redder ekteskapet

Her er gavene som redder jula, romjula, ekteskapet og morgenstunden.

Pure Evoke Flow

Pure Evoke Flow

Publisert Oppdatert

Kjøkkenradio på nett

En kjøkkenradio som kan kobles opp på det trådløse nettverket hjemme og spille radiokanaler fra hele verden er en god julegave.

Pure Evoke Flow er godt alternativ som også har vanlig FM-radio og DAB digitalradio. Den kan i tillegg spille av musikkfiler fra PC-en, og kan bygges ut med en ekstra høyttaler, batteri og iPod-dokking.

Hvis du vil ha den på nattbordet, kan den også brukes som en klokkeradio. Prisen ligger like i underkant av 2000 kroner, og den kan for eksempel kjøpes hos Hi-fi Klubben.

Les også: Stem på årets produkt

Kompakt og glimrende

Det sies at mobiltelefonene tar over for kompaktkameraene. Det finnes det gode argumenter mot:

Det er ikke ofte man finner høy kvalitet i billige kameraer, men Samsung L210 leverer en utmerket bildekvalitet, samtidig får du med avanserte funksjoner som optisk bildestabilisering og manuell eksponering. Oppløsningen er på 10,2 megapiksler.

Sjekk også Nikon Coolpix P60, et annet billig alternativ, om enn litt mer klumpete. Begge kameraene ligger på rundt 1300-1500 kroner og er hyllevare i de store, kveldsåpne elektrokjedene.

Ipod Touch

Alt du kan drømme om av en mediespiller, med glitrende organisering av musikk, bilder og video og verdens mest selvforklarende betjening.

GODT KOMPAKTKAMERA: Samsung L210.

GODT KOMPAKTKAMERA: Samsung L210. Foto: FOTO: Samsung

Og siden den kan kobles på trådløsnett, kan den i tillegg brukes til nettsurfing, epost, kalenderoppdatering, Google Earth og tusenvis av artige spill og småprogrammer som du kan hente på App Store.

Dessuten slipper du bindingen til dyre telefonabonnementer som følger med om du kjøper iPohne. Ipod Touchb fikk en klar sekser i Klikk test i høst. den fås i priser fra drøyt 1700 til snaut 3.000, avhengig av hvor mye plass du trenger (8, 16 eller 32 GB).

Lett tilgjengelig hos de fleste kjedebutikker og selvsagt hos Mac-spesialistene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning