Toshiba NB100 Netbook

Nok en knøtte-PC

Flommen av nye mini-PC-er har ingen ende. Nå er det Toshiba sin tur.

KNØTT: Toshibas mini-PC NB100 kommer til Norge i slutten av oktober.

KNØTT: Toshibas mini-PC NB100 kommer til Norge i slutten av oktober. Foto: Foto: Toshiba

Publisert Oppdatert

I høst lanserer alle PC-produsenter med respekt for seg selv en mini-PC. Nå er det Toshibas tur. I slutten oktober kommer nye Toshiba NB100 Netbook til Norge.

Les også: Mini-PC-ene kommer

Ifølge en pressemelding fra Toshiba er NB100 laget med tanke på folk i farta, for jobb, fritid eller skole.

For Toshiba har det trolig vært viktig å få PC-en under én kilo. I spesifikasjonene står vekten oppgitt til 999 gram. Skjermstørrelsen er på 8,9 tommer Toshiba selv mener at konstruksjonen er solid og PC-en skal kunne stå imot både støt og fall.

Mini-PC-en fra Toshiba kommer med Windows XP Home Edition med Service Pack 3. Prosessoren er en Intel Atom N270, som er tilsvarende prosessor andre mini-PC-leverandører har tatt i bruk.

Les også: LGs mini-PC til Norge

PC-en tar også i bruk en funksjon som heter USB USB Sleep-and-Charge teknologi på alle porter, som lader mobilen og andre mobile enheter som for eksempel MP3-spillere mens pc-en er i dvalemodus eller er slått av.

Med på kjøpte er trådløst nettverk (802.11 b/g), Bluetooth v 2.1 EDR og kort for vanlig trådet nettverk. Den anbefalte utsalgsprisen er satt til 3.290 kroner og Toshiba NB100 vil være komme i salg i slutten av oktober.

Flere teknologinyheter på Klikk Teknologi

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning