Enten du er lagleder i fotballklubben, korpsleder, lærer, driver en liten bedrift eller bare skal invitere til innflyttingsfest, så kan Google Docs gjøre innsamlingen av data utrolig mye lettere for deg.

Kanskje ønsker du å spørre foreldrene om de er fornøyd med treningsopplegget? Kanskje ønsker du svar på om korpset bør øve på mandager eller onsdager? Eller kanskje du ønsker å spørre kundene din om de er fornøyd med selskapets kundeservice?

Uansett hva du har behov for av svar, så kan du bruke Google Docs til å samle inn svarene. Den store fordelen er at alt kan skje via nettet og resultatet legger seg i et regneark, som du senere kan åpne i Excel om du ønsker det.

Her er en guide på hvordan du setter opp og publiserer en spørreundersøkelse med Google Docs.

Har du engelske språkinnstillinger og vil ha Google Drive (og Google Docs) på norsk, så går du til Google Drive og velger innstillinger helt øverst til høyre (tannhjulet). Her får du valgt norsk som språk.

Les også:

Hva risikerer du når du velger en uautorisert iPhone-reperatør?

Test av Samsung Galaxy Tab S

Test av trådløse Bluetooth-høyttalere

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!