Splashtop 2 er en smart løsning som lar deg fjernstyre din PC/Mac via en app på nettbrettet ditt. Bruksområdene er mange.

Alt fra at du ønsker tilgang til PC-en din mens du selv ligger på sofaen til et ønske om å fjernhjelpe svigermor hver gang hun har PC-problemer.

I tillegg kan du bruke løsningen om du har en video du vil se som ikke støttes av nettbrettet ditt, spille et spill på PC-en via nettbrettet eller du kan bruke løsningen for å få tilgang til lokale tjenester, som NRK.no, når du er i utlandet.

Andre vil kanskje ønske å bruke tjenesten som en sikkerhetsventil den dagen du kommer på jobb og oppdager at dokumentet du jobbet på i hele helgen ligger igjen hjemme eller at du må redigere noe på presentasjonen din før du sender den videre.

Prøv appen og se om den er nyttig for deg. Appen koster 49 kroner for iPad-versjonen og er gratis for Android og Windows 8.

Husk at PC-en du ønsker å aksessere må stå på (ikke gå i hvilemodus) for at du skal kunne bruke Splashtop 2.

Ønsker du tilgang utenfor ditt eget trådløse nettverk må du kjøpe en tilleggspakke som heter Anywhere Access Pack som koster 1,99 dollar i måneden eller 16,99 dollar for ett år.

Bruk navigasjonspilene over for å gå videre i saken eller klikk deg videre i artikkelen under.

Les hele saken
Les alt om:

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!