© FOTO: Skjermbilde fra spillet

Systemkrav

Windows Vista/XP

Intel Pentium IV 3 GHz

1 GB RAM

128 MB-skjermkort (Shader 2.0)


Spilltittel: Zeno Clash

Utvikler: ACE Team

Utgiver: Steam/Direct2Drive

Zeno Clash er et usedvanlig lekkert actionspill satt til en unik og spennende verden. Du spiller en person som har brutt ut av «familien», ved å drepe father-mother, et vesen som er både far, mor og leder for en stor gruppe raringer. Nå jages du til verdens ende av dine søsken.

Spillet blander nærkamp og skyting, og minner spillmessig litt om Chronicles of Riddick og Dark Messiah. Nærkamp er hardt og brutalt, og kampsystemet gir mange muligheter for taktikk. Dessuten får du en skikkelig følelse av at slag og spark gjør skade. Våpen er ikke fryktelig dødelige, så ofte er du avhengig av nevene for å vinne.

Kamp kan være svært tilfredsstillende, og det er godt, for det er kamp det meste av spillet består av. Du beveger deg i en fullstendig lineær linje fra den ene kampen til den andre, med litt sightseeing imellom. Uheldigvis blir det tidvis litt ensformig, ikke minst fordi du ofte møter samme fiender om igjen, og besøker de samme miljøene flere ganger.

Takket være den morsomme slåssingen og den fantastiske verden Zeno Clash foregår i, er det et spill som fengsler fra start til mål (reisen tar 4-5 timer). Det kunne hatt godt av mer variasjon, men ikke la det stoppe deg - spilluniverset alene gjør det til en helt unik opplevelse.

Les også:

Test av trådløst webkamera

Klikk.no gir deg ny mobil

Test av spill: Battleforge

© FOTO: Skjermbilde fra spillet

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!