Sarah Hyland går for bekmørk vårfrisyre

Går mot strømmen.

Foto: Scanpix
Publisert

(SIDE2): «Modern Family»-skuespilleren Sarah Hyland (25) har nærmest vokst opp i rampelyset, og var å se på den røde løperen allerede tilbake i 2008.

Iløpet av årene har stjerna hatt en rekke forskjellige hårfrisyrer, men stort sett har håret vært langt, brunt og gyldent med lyse striper.

Hun har samtidig prøvd en rekke forskjellige sveiser, og har også hatt både lugg og kort hår. Sistnevnte er det vi har sett henne med den seneste tiden.

Nå har hun i tillegg farget håret bekmørkt, og går dermed mot strømmen, ettersom de fleste velger å farge håret sitt lysere når sommeren nærmer seg.

- Hun var akkurat ferdig med innspillingen av den kommende sesongen av «Modern Family», og ønsket en forandring, sier hårstylisten hennes Nikki Lee til Lipstick.

- Vi ville at håret hennes skulle se nesten sort ut inne, men med en gang hun går utenfor døra så ser man at fargen har en rik varme i seg, en vakker, mørk trøffelfarge, sier han.

En annen grunn til at hun valgte å farge håret mørkere er for rollen som Lisa Houseman i nyinnspillingen av «Dirty Dancing». Der er ABC som skal lage en tre timer lang TV-film, hvor Abigail Breslin skal spille «Baby». Det er fortsatt en stund til innspillingene skal starte, men Hyland ønsket å tre inn i rollen tidlig, forteller hårstylisten hennes.

Se Hylands mange frisyrer fra 2008 til nå:

Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls

Denne saken ble første gang publisert 10/03 2016.

Les også