Kim Kardashian: - Jeg elsker denne looken

Men realitystjernen avslører at ikke alt er ekte.

Publisert

(SIDE2): Realitysøstrene fra TV-serien «Keeping Up With the Kardashians» er kjent for å stadig teste ut nye hårfarger, frisyrer og antrekk.

Stilikoner

Både Kim, Khloe, Kourtney, Kendall og Kylie er populære kvinner i motebransjen. TV-stjernene er trendsettere og jenter over hele verden kopierer stjernenes look og antrekk.

Men til og med kjendisene innrømmer at bruker ulike hjelpemidler og triks for å endre på utseendet.

Nylig inviterte Kylie venner og bekjente til et lanseringsarrangement for nye produkter og da dukket Kim Kardashian opp med ny sveis.

Parykk

Tobarnsmoren hadde byttet ut sine lange brune lokker med en trendy lobsveis og nå avslører 35-åringen at hun lenge har tenkt på å klippe seg kort.

(Artikkelen fortsetter under bildet!)

- Jeg har lenge hatt et ønske om å klippe håret mitt, så dagen før Kylies event for Kylie Cosmetics, bestemte jeg meg for å få denne looken ved hjelp av en parykk, skrev Kim Kardashian på sin hjemmeside onsdag ifølge Hollywood Life.

På Instagram har realitystjernen lagt ut bilder av eventet hvor hun skriver følgende:

- Jeg elsker denne looken!

Trendsveis

Kim Kardashian er ikke den første i Kardashian-Jenner-klanen som tester ut parykk eller bob-sveis. Tidligere har vi blant annet sett Kylie Jenner med en bob-variant, også i form av en parykk.

Det er heller ikke mange ukene siden Khloe overrasket med kortere sveis og en bølgete lob-sveis.

Det er liten tvil om at bob-sveisen har regjert når det gjelder hårtrender de siste månedene. Både flere norske og utenlandske stjerner har dukket opp med lob- og bob-sveiser i ulike varianter.

LES OGSÅ: Dette er hårklippen som trender

LES OGSÅ: 12 bob-frisyrer vi elsker!

Denne saken ble første gang publisert 06/08 2016.

Les også