vi menn poker

Fantastiske Tallinn

For første gang i historien var det en nordmann som gikk helt til topps i Vi Menn Open

Sist oppdatert

Vi Menn Open er inne i sitt sjette år, i år som i fjor med to årlige utgaver, og selv om spillere som Roger Reppe (London 2014), Ove Stenberg (Barcelona 2015), Roar Aspås (Barcelona 2016), Johnny Lodden (København 2017), Jon Kyte (Tallinn 2018) og Thomas Udness (København 2018) kan tittulere seg som Vi Menn Open-vinnere i egenskap av å være beste nordmann i turneringene, så har vi faktisk aldri før hatt en nordmann som gikk helt til topps. Derfor var det jo en ekstra fjær i hatten for Vegard Sivertsen når han i helgen ikke bare var beste nordmann, men faktisk tok det hele ned. Da det var fem spillere igjen var han siste nordmann, men både tyskeren Jonas Rothmund, svenske Hassan Sey og de to finnene Aleksi Naski og Tommi Eerik Hirvonen kom til kort mot nordmannen.

Det var i alt 191 innkjøp i turneringen, og 20 utbetalte plasser. Blant andre nordmenn på lista finner vi Steven Iglesias som tok sjetteplassen, Asbjørn Elvevold som ble nummer ni, Amir Mansouri tok en 11. plass, Michel Sterk ble 18, Richard Larsen ble 19 og Audun Sørseth ble nummer 20.

Vegard fikk med seg €14650 for triumfen, i tillegg til at han altså er sjuendemann som kan kalle seg vinner av Vi Menn Open. Vi gratulerer.

Gode norske resultater

Av andre bedrifter som var verdt å merke seg i løpet av uka, kan det nevnes at Mats Albertsen var svært nær å ta en back-to-back Coolbet Open-tittel. Han ble nummer tre, etter at både han og Anders Auset fra Norge tapte for Mathias Siljander fra Finland. Chriss Jonassen på femteplass fullførte en svært god norsk laginnsats på finalebordet.

Anders Auset, som altså ble nummer to, fikk seg også en seier i løpet av festivalen, i tredje øvelse Coolbet Open WarmUp Event, tok han tittelen.

Tittel ble det også på Pinar Mansouri, som vant ladies eventet, der Kathrine Aas og Linda Nguyen ble henholdsvis 4 og 5.

Kai Viggo Bergersen fikk seg også en seier, i en ettermiddagsturbo med 56 innkjøp tok han det ned, og fikk med seg 1850 blanke eurodaler i ekstra feriepenger.

Endelig skulle det bli en turneringsseier på Ylva Thorsrud også, hun tok ned et PLO-event med hele 156 innkjøp. Kompis Ludvig Stranden fulgte på tredjeplass.

Alt i alt svært god innsats i årets første Coolbet Open, vi ser fram til å returnere neste år!

Denne saken ble første gang publisert 06/05 2019, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også