Vant 1,2 millioner i Vegas

Bergenseren ble pokermillionær over natta.

Foto: Thorkild Gundersen / Vi Menn
Publisert

Bergenseren Yngve Steen tok en råsterk fjerdeplass i WSOP Event 60 i natt, Det gjorde ham til pokermillionær - bokstavlig talt over natta.

Yngve Steen deltok i feiringen på USAs nasjonaldag 4.juli, men karret seg opp til WSOP-øvelse nr 60 fredag morgen. Det angrer han ikke på nå. Nordmannen har, etter 40 timers spill, notert en fantastisk 4.plass i 1500 dollar-turneringen, som hele 2500 spillere deltok i.

- Jeg vet ikke om jeg er glad eller skuffet akkurat nå. Jeg skulle jo gjerne ha vunnet, sier Steen med et underfundig smil.

Denne saken er levert av Vi Menn.

Uflaks i kjempepott
23-åringen er en dyktig nettspiller som har tatt steget over til Live-poker for alvor nå i det siste. Dette er hans største gevinst i live poker noensinne. Da finalebordet startet, tok det ikke lang tid før Yngva var chipleader på bordet. Det ettertraktede gullarmbåndet, som alle WSOP-vinnere får, var definitivt innen rekkevidde.

Men så kommer det en stygg hånd:

En dame på bordet er all-in med A-K, Yngve dekker henne og syner med A-A. Han er kjempefavoritt, men når floppen kommer med Q og J har plutselig damen straightdrag.

Når da river bringer en 10'er, taper Yngve en monsterpott. Han klarer aldri ta seg helt inn igjen, og ryker til slutt ut på 4.plass, etter å ha tapt en pott mot den samme damen.

- Hadde jeg fått de essene til å stå, hadde jeg virkelig hatt muligheten til å vinne. Men 193.000 dollar er jo heller ikke så verst, smiler den sindige og sympatiske bergenseren. Han er neppe like glad for å måtte gi fra seg 30% av beløpet i skatt til den amerikanske stat, men sånn er reglene.

Klar for mer
Det blir ikke lange pausen på bergenseren. Allerede i morgen stiller han til start i den siste og største WSOP-øvelsen: Main Event. Da skal han kjempe om enda større premier.

- Det blir litt tungt å sette seg ned igjen etter 3 dagers spilling, men jeg skal hvile godt ut og stille klar igjen i morgen.

Flere andre nordmenn er med i Main Event, som har sin siste Dag 1 i morgen. Du kan følge updates på de norske spillerne på Vi Menn Facebook.

Denne saken er levert av Vi Menn.

Denne saken ble første gang publisert 08/07 2013.

Les også