Bon-fire bålrigg

Mobilt bålkjøkken

Med denne bålriggen kan du tilbrede både enkle og litt mer utfordrende matretter ute i det fri.

Publisert Oppdatert

Bon-fire består av et stativ med tre bein som er enkle å slå ut og sette opp over bålet. Det følger med en stor grillrist, en emaljert barbecuepanne og en emaljegryte med opphengskroker. Poteter, grønnsaker eller en suppe kan kokes i gryten allerede mens bålet flammer opp, og når glørne er klare, kan du grille kjøtt på den store grillristen.

Pannen kan du bruke til f.eks. pizza eller til å steke kjøttet på mens bålet fortsatt flammer. Bålpannen kan enten stå på bakken eller henges opp på de tre bålbeina. Bålkjøkkenet skal tåle vær og vind siden beina er impregnert med en varmebestandig maling og alt tilbehør er emaljert.

Vekten med trebeinsstativet, emaljert gryte m/lokk, grillrist, opphengskjeder og emaljert stekepanne er ca. 13 kg. Pakken med de ovennevnte produktene har en veiledende utsalgspris på 1980 kroner. Emaljert pannekakepanne med langt skaft kan kjøpes i tillegg.

Markedsføres av Arnøy Engros AS, tlf. 76 96 94 94 eller www.arnoyengros.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning