4 egg

120 g sukker

120 g hvetemel

1 ts bakepulver

2 dl aprikossyltetøy

3 dl fløte

2 ss sukker

1 boks hermetisk fersken

Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt i mel og bakepulver. Rør deigen jevn og bre den utover i en stor, bakepapirkledd langpanne.

Stek midt i ovnen ved 220° i 8–10 min. Hvelv kaken straks over på sukret bakepapir.

Trekk av bakepapiret fra bunnen (papiret som dekket langpannen under steking) og avkjøl med langpannen over kaken.

Fordel syltetøyet over og rull kaken sammen. Skjær i passe store serveringsstykker.

Pisk fløten luftig og fin med sukker og dekk hver skive med krem. Pynt med halve fersken på toppen.

14 FRISTELSER: I Hjemmet uke 2 får du oppskriften på enda flere rullekaker, som denne rullekaken med tiramisu-fyll. © Svein Brimi

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. © Gry Traaen

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!