Stekt laks med potetsalat

Dette er smaken av sommer! Potetsalaten smaker like godt til stekt makrell som til laks.

Stekt laks med potetsalat.

Stekt laks med potetsalat. Foto: Marit Kvaale

Publisert Oppdatert

(4 porsjoner)

800 g laksefilet eller makrell

2 ts sitronpepper

1 ts salt

smør til steking

1 kg nypotet

½ bunt reddiker

2 ss dill

DRESSING:

3 dl lettrømme

2 ss sitronsaft

2 ss sukker

2 ss dill

* Kok potetene i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp potetene godt. Del dem i to og la dem avkjøles litt før de blandes med skiver av reddik og finhakket dill. Bland sammen rømme, sitronsaft og sukker til dressing. Rør inn finklippet dill.

Krydre fisken med salt og sitronpepper og stek den i 3 min på hver side.

Anrett fisk og potetsalat på tallerken og drypp over dressingen like før servering.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag