Ostetortilla

Nystekte ostetortillaer passer ypperlig som et lite snackmåltid, eller som tilbehør til suppe.

Du bruker ikke lang tid på å lage disse deilige ostetortillaene, knasende sprø utenpå, og myke, ostesmakende inni.

Du bruker ikke lang tid på å lage disse deilige ostetortillaene, knasende sprø utenpå, og myke, ostesmakende inni. Foto: Synøve Dreyer

Publisert Oppdatert

4 porsjoner

1 håndfull friske basilikumblader

200 g ost (gjerne med kraftig smak)

2 chili, finhakket (klasse 1)

1 ss smør

4 tortillalefser

Grovhakk basilikumbladene, riv osten, rens chiliene og finhakk dem.

Pensle en stor teflonstekepanne med litt smør, la den stå på middels varme. Legg en tortilla i pannen og fordel halve ostemengden over. Dryss over halve mengden med chili og basilikum. Legg den andre tortillaen på toppen. Stek til tortillaen er sprø og gylden. Snu tortillaen forsiktig og stek den videre på den andre siden til den også har blitt sprø og gylden.

Gjør det samme med de to siste tortillaene. Skjær ostetortillaene i 12 biter og server straks.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag