Godt og lettvint

Lønnesirupmarinerte kyllingklubber

Prøv disse saftige kyllingklubbene.

SAFTIGE KYLLINGKLUBBER er smakfull snaddermat når timene blir mange foran TV-en.

SAFTIGE KYLLINGKLUBBER er smakfull snaddermat når timene blir mange foran TV-en. Foto: Foto: Mari Svenningsen

Publisert

(4 porsjoner)

1 kg kyllingklubber

1 dl lønnesirup

½ dl chilisaus

1 liten løk

2 ss eplesidereddik

1 ss sennep

1 ts worcestershiresaus

DIPP MED INGEFÆR:

1 beger lettrømme

Revet frisk ingefær

¼ ts salt

1/8 ts pepper

Finhakk løken og skjær noen snitt i kjøttet på kyllingklubbene.

Bland lønnesirup, chilisaus, hakket løk, eddik, sennep og worcestershiresaus i tett plastpose. Legg kyllingklubbene i, rist slik at marinaden dekker kyllingkubbene. La de ligge i marinaden i kjøleskapet i minst fire timer.

Legg klubbene i en ildfast form. Stek kyllingklubbene i ovnen på 200° i ca. 45 min. Pensle gjerne med resten av marinaden i løpet av steketiden.

Bland alt til dippen. La den stå og trekke minst ½ time før servering, da kommer smaken bedre frem.

Server kyllingklubbene nystekte med dipp og grønnsakstaver.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag