Kalkunboller med nøtter og gorgonzolasaus

Dette er en vinner! De hjemmelagde kalkunbollene lages med nøtter og en silkemyk ostesaus - helt uslåelig.

Serveres med pasta, gorgonzolasaus og hakkede nøtter.

Serveres med pasta, gorgonzolasaus og hakkede nøtter. Foto: Foto: Synøve Dreyer

Publisert

4 porsjoner

500 g kalkunfilet

1 ts salt

1 ts pepper

100 g valnøtter

2 ss olje

GORGONZOLASAUS:

3 dl fløte

100 g gorgonzola

Skjær kalkunfileten i mindre biter. Ha kjøttet i en kjøkkenmaskin sammen med olje, salt, pepper og nøtter. Kjør til massen er passe fin.

Form kjøttmassen til små boller og stek dem i smør i varm panne. Om ønskelig kan hver kjøttbolle pakkes rundt en liten bit bacon før de stekes.

Varm opp fløten i en kjele og smuldre inn osten. La osten smelte i fløten.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Server nykokt pasta med varme kjøttboller, gorgonzolasaus og finhakkede valnøtter.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag