(6 porsjoner)

2 pl. gelatin
5 dl H-melk
3-4 ss maisenna-
mel
½ dl sukker
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
100 g lys eller
mørk sjokolade
2 dl kremfløte

Legg gelatinbladene i kaldt vann i 5 min.
Hell melken i en kjele og visp ned maisennamel, sukker, kakao og vaniljesukker. Varm opp og la det småkoke under omrøring til alt er tyknet litt.
Rør inn gelatinbladene. Bryt sjokoladen i biter og la den smelte ned i den varme væsken.
Hell opp i små glass eller porsjonsskåler. La det stå kaldt i minst to timer.
Server puddingen med lettvispet krem og gjerne litt frisk frukt.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!