4 porsjoner

500 g pasta, f. eks. tagliatelle

1 rødløk

1 ss olje

3 dl crème fraîche

1 dl vann

1 ts sambal oelek

150 g sukkererter

250 g cherrytomater

300 g reker

salt og pepper

friske urter som basilikum, gressløk, dill

Kok pastaen slik det står på pakken. Fres løken i olje et par min. Tilsett crème fraîche, vann og sambal oelek. Rør om og kok i ca. 5 min.

Del sukkererter og tomater i mindre biter. Rens rekene og bland dem i sausen. Smak til med salt og pepper.

Legg nykokt pasta i en skål og tøm pastasausen over. Fordel tomater og sukkererter over. Dryss over rikelig med urter før servering. Godt brød hører også med.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!