4 porsjoner

2 gulrøtter

1 bunt reddiker

1 agurk

1 bladsalathode

2 kyllingbryst eller en grillkylling

200 g cherrytomater

1 avokado

SARDINVINAIGRETTE:

1 hvitløkfedd

2 sardinfileter

1 ts sitronsaft

1 dl olivenolje

nykvernet pepper

Skrell gulrøttene og riv dem i lange bånd på langs med en ostehøvel. Skyll reddikene og del dem i båter. Del agurken i to. Fjern kjernehuset med en spiss skje. Del agurken i biter.

Legg alt pent opp på et egnet fat. Press over litt sitron og dryss over fingersalt.

Visp sammen alle ingrediensene til vinaigretten.

Sett frem tallerkener og godt brød. La hver og en forsyne seg og blande sin egen salat.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!