4 porsjoner

500 g kalkunfilet

1 ts salt

1 ts pepper

100 g valnøtter

2 ss olje

GORGONZOLASAUS:

3 dl fløte

100 g gorgonzola

Skjær kalkunfileten i mindre biter. Ha kjøttet i en kjøkkenmaskin sammen med olje, salt, pepper og nøtter. Kjør til massen er passe fin.

Form kjøttmassen til små boller og stek dem i smør i varm panne. Om ønskelig kan hver kjøttbolle pakkes rundt en liten bit bacon før de stekes.

Varm opp fløten i en kjele og smuldre inn osten. La osten smelte i fløten.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Server nykokt pasta med varme kjøttboller, gorgonzolasaus og finhakkede valnøtter.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!