(4 porsjoner)

Ca. 800 g torskefilet, med skinn

3-4 ss hvetemel

2 ts salt

klaret smør og olje til steking

BACON- OG GRESSLØKSMØR:

2 skiver bacon i små terninger

100 g smør

1 ½ ss gressløk

TIL SERVERING:

8 grønne aspargesstilker

3-4 gulrøtter

1 brokkoli, i buketter

Skjær torskefileten i pene porsjonsstykker. Bland mel og salt og vend torskestykkene i det. Stek fisken i en blanding av klaret smør og olje, legg kjøttsiden ned først, snu fisken etter 2-3 min og stek den på skinnsiden til den er gjennomstekt, 2-3 min.

Stek baconterningene gylne i smør og rør inn gressløk like før servering.

Rens grønnsakene. Strimle gulrøttene på langs. Kok grønnsakene knapt møre i lettsaltet vann.

Anrett fisken som på bildet og server kokte poteter til.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!