4 porsjoner

1 grillet kylling

SALAT:

1 rød paprika

6 friske asparges

1 rødløk

2 stilker stangselleri

1 grønt eple

1 ss olje

2 ss nøtte- og frøblanding til salater

flaksalt

  • Del kyllingen i biter og legg dem i en ildfast form.
  • Varm dem i stekeovn på nederste rille ved 200 ° i ca. 15 min.
  • Del grønnsakene i staver eller biter og stek dem i stekepanne med olje i 2-3 min. Ikke stek for lenge, for grønnsakene smaker best når de er knasende sprø.
  • Dryss over nøttemiks og flaksalt.
  • Legg kyllingbitene og grønnsakene på en tallerken og server med kokt ris og søt chilisaus eller pesto ved siden av.
Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!