Rullekake med oreokjeks
Denne vil garantert falle i smak både hos den yngre og eldre garde.

3 egg
1½ dl sukker
2 dl hvetemel
3 ss kakao
1 ts bakepulver
OREOKREM:
4 dl kremfløte
1 pk. oreokjeks
Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med kakao og bakepulver.
Hell røren i en langpanne som er kledd med bakepapir.
Stek kaken midt i ovnen ved 220° i ca. 7 min. Hvelv kaken på et fuktet kjøkkenhåndkle eller bakepapir strødd med sukker. La langpannen ligge over kaken mens den avkjøles.
Visp fløten til krem. Knus oreokjeks (spar noen hele kjeks til pynt) og bland i kremen. Fordel ca. ²/³ av oreokremen på kakebunnen og rull sammen fra langsiden. La skjøten ligge ned for da holder kaken bedre sammen. Ha resten av kremen over kaken og pynt med halve kjeks.
Les også:
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør