Riskrem servert på tradisjonelt vis, med fyldig, rød saus, er ofte punktum etter en deilig julemiddag. Her får du oppskriften som garantert bringer tilbake barndommens beste juleminner.

Har du lyst på en annen variant av den røde sausen kan du lage riskrem med saus av frosne bær.

Vil du lage  mormors pepperkakehus fra grunnen av, så får du oppskriften av oss.

Riskrem

Hjemmelaget riskrem med rød saus fra bladet Hjemmet.

Til 4 porsjoner:

0,5 kg risengrøt

4 ss sukker

1 ts vaniljesukker

3 dl kremfløte

2 dl husholdningssaft

3 dl vann

1 ss potetmel

2 ss vann

Høyde (px): Bredde (px):

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. © Foto: Astrid Valler

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!