8 muffins

100 g smør 

2½ dl sukker

2 egg

3 dl hvetemel

2 ts bakepulver

© Hjemmet

2 ts malt kanel

1 ts malt kardemomme

1 ts malt ingefær

1½ dl H-melk

100 g blåmuggost

Rør smør og sukker lett og porøst.

Tilsett egg, ett av gangen, og rør godt mellom hvert egg.

Bland mel med bakepulver, kardemomme, kanel og ingefær.

Rør melblandingen i smørkremen vekselvis med melken.

Fyll muffinsformene ¾ fulle og stek pepper-kakemuffinsene ved 200° i ca. 10–12 min. Legg rause skiver av blåmuggost på muffinsen ved servering.

LES OGSÅ:

Lag mormors pepperkakehus fra grunnen av

Mor Monsen: Perfekt å ha på lur i fryseren

Herlig variant: Kokosbrownies

Samleside: Flere kakeoppskrifter fra Hjemmet

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. © Foto: Astrid Valler

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!