Prinsen måtte flykte fra hockeyfans

Svenske prins Daniel ble evakuert da AIK-supporterne gikk amok under onsdagens kamp i Stockholm.

ELITE PÅ SERIEKAMP: Prins Daniel Westling fikk ikke med seg mye av lokaloppgjøret mellom AIK-Djurgården. Foto: Foto: Stella
Sist oppdatert
BRUDULJER: AIK-fansen gikk amok da Djurgården scoret det første målet i hatkampen. Foto: Skjermbilde fra Aftonbladet.se

Prins Daniel satt på tribunen og fikk se AIK-fans gikk til angrep på egne ordensvakter og skapte fullt kaos i Globen i Stockholm.

Da Djurgården tok ledelsen drøyt tolv minutter inn i første periode i lokalderbyet onsdag kveld, kokte det over for bråkmakerne, og dommerne stoppe kampen da det brøt ut masseslagsmål på tribunen.

Kampen kom på nytt i gang etter noen minutter etter at arrangøren opplyste over høyttaleranlegget at kampen ville bli avlyst om det oppsto mer bråk på tribunene.

Daniel Westling var til stede under starten på kampen, men ble resolutt evakuert ut av hallen da situasjonen kom ut av kontroll, skriver NRK på sin nettside.

AIK-fansen har en lang historie med bråk og opptøyer bak seg i forbindelse med fotball- og ishockeykamper mot erkerivalen. Til slutt vant Djurgården kampen med 3-1.

Denne saken ble første gang publisert 23/12 2010, og sist oppdatert 06/05 2017.