Paris Jackson ble tatt for å være uteligger og bedt om å forlate filminnspilling

Fotomodellens utseende imponerte tydeligvis ikke.

Foto: Aurore Marechal (Pa Photos / NTB scanpix)
Publisert

NEW YORK (Side2.no): Michael Jacksons eneste datter, Paris, signerte for 2-3 måneder siden en modellkontrakt med IMG Models, som har stjerner som Gigi Hadid, Gisele Bündchen, Nina Agdal og Alessandra Ambrosio i stallen.

Hun er også i startgropen for en karriere som skuespiller.

De fleste vil nok hevde at hun ser ganske bra ut, men ikke alle. En ansatt i produksjonen av en ny film fra Amazon Studios trodde at hun var en uteligger da de møttes en dag nylig.

Foto: M A N I K (nyc) / Splash News (NTB scanpix)

«En av de første på plass på settet, sitter på parkeringsplassen og denne fyren kommer bort til meg og sier at uteliggere ikke er tillatt i dette området», skriver Paris Jackson på Twitter.

«Jeg sa «Unnskyld, jeg venter på hår og makeup, bør jeg vente et annet sted og hvorfor antar du at jeg er uteligger», fortsetter hun.

Hun legger ved et bilde hvor man ser at hun er kledt i store, grønne bukser, en kort T-skjorte og har synlige tatoveringer.

Filmen som skal spilles inn, har ifølge The New York Daily News foreløpig ikke et kjent navn.

Den regisseres av Nash Edgerton, mens Paris Jackson har selskap av David Oyelowo, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Charlize Theron, Yul Vazquez og Thandie Newton på rollelisten.

Denne saken ble første gang publisert 26/05 2017.

Les også