Låtaktuelle Astrid S omtales som «Norges svar på Katy Perry» i intervju med W Magazine

Publisert

Det har vært en bra uke for Astrid S (20). Hun tok like godt med seg selveste W Magazine under moteuka i Oslo for å snakke om mote og musikk, og slapp også ny singel i dag, fredag. 

I et større intervju motemagasinet har gjort med henne, omtales hun som «Norges svar på Katy Perry» og musikkens neste popprinesse. 

Astrid har vært en av Norges hotteste artister en god stund allerede, men satser nå mer internasjonalt med egen verdensturné denne høsten. 

Digget fotballhoodies

Under Oslo Runway satt Astrid S på første rad under flere av visningene, men har ikke alltid brydd seg så veldig om mote. Hun forteller til W Magazine at klesstilen har endret seg ganske drastisk opp gjennom årene: 

- Jeg kunne ha på meg en fotballhoodie, bukser fra et annet fotballag og Manchester United-øreringer. Og jeg hadde fem av alt, så jeg kunne ha på meg det samme antrekket hele tiden! 

Les også: Se den kjendisspekkede visningen til Fam Irvoll under Oslo Runway

Nå foretrekker hun skinny jeans, og handler ofte på herreavdelingen i favorittbutikkene sine.

Skal ut på verdensturné

Det er liten tvil om at Astrid S er up and coming om dagen. Snart legger hun ut på sin hittil største headlinterturné, og skal gjennom både Europa, Nord-Amerika og New Zealand, i tillegg til at hun skal spille flere konserter i Norge. 

I dag slapp hun også ny singel - «Think Before I Talk». 

 - Låten handler om at vi mennesker kan si ting vi ikke mener fordi vi er såret, frustrert eller kanskje sinte. Jeg håper folk kan relatere seg til denne låten, og at vi alle tenker oss om to ganger før vi sier noe sårende neste gang vi er i en opphetet situasjon, sier Astrid i en pressemelding. 

Les også: Astrid S: - Låten handler om å være skikkelig forelsket og miste pusten

Det har skjedd mye for Rennebu-jenta denne våren. I mars slapp hun låt for første gang på et helt år - «Breathe». I sommer har du garantert hørt henne på radioen med «Such a boy», og nye tall fra Spotify viser at hun har blitt streamet over 600 millioner ganger👏👏👏

- Jeg håper jo at det ikke stagnerer, for man vil jo bli bedre og bedre. Men jeg tror plateselskapet føler mer på at det må toppes enn jeg gjør. De kan konsentrere seg om det, mens jeg kan konsentrere meg om å ha det artig og lage bra musikk, sa Astrid til Side2 i forbindelse med slippet av «Breathe».

Les også: Josefine Frida Pettersen i stort intervju med W Magazine

Hør «Think Before I Talk» her! 

Denne saken ble første gang publisert 25/08 2017.

Les også