Premiere

«The Grand Tour»: - Budsjettet vårt er ikke stort nok til å dekke det der

I første sesong hadde «The Grand Tour»-trioen to milliarder kroner til rådighet. Se traileren til sesong tre av «The Grand Tour»

Pluss ikon
Foto: Amazon Prime
Sist oppdatert

Den tidligere «Top Gear»-trioen Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond har hatt stor sukess etter krangelen med BBC førte til at de gikk over til Amazons strømmetjeneste Amazon Prime for å lage «The Grand Tour».

Les også: Jeremy Clarkson har fått sparken av BBC

Den første sesongen av programmet ble en stor sukess og ryktebørsen skal ha det til at gutta hadde et svimlende budsjett på hele 160 millioner pund (rundt to milliarder norske kroner) å boltre seg med. Programmet ble strømmetjenestens mest sette og 18. januar er det klart for sesong tre av underholdningsprogrammet. Selv om «The Grand Tours» budsjett muligens er skrudd ned noen hakk fra sesong én, viser den rykende ferske traileren at det ikke spart på noe når det kommer spinnville oppdrag, eksotiske lokasjoner eller dyre biler.

«I sesong tre har trioen filmet verden over og laget enda mer kaos enn tidligere i utfordrende terreng som Colombia, Mongolia, Kina, Detroit og ... Stansted flyplass» står det i pressemeldingen fra Amazon Prime.

Videre lover strømmetjenesten mye av den gode, gamle oppskriften til trioen.

«Med noen eksplosjoner på reisen, viser sniktitten av «The Grand Tour» at serien gir fansen det de elsker med tre venner som reiser gjennom fantastiske naturomgivelser samtidig som de tester noen av verdens mest utrolige biler og svarer på spørsmål ingen lurer på».

Serien blir tilgjengelig på Amazon Prime 18. januar.

Nylig ble det kjent at guttas tidligere program, «Top Gear», bytter ut tidligere «Friends»-stjerne Matt LeBlanc som programleder. Inn kommer den britiske programlederen Paddy McGuinness og tidligere cricket-stjerne Andrew «Freddie» Flintoff.

Denne saken ble første gang publisert 28/11 2018, og sist oppdatert 28/11 2018.

Les også