Dakar 2009 - 13. etappe:

Kaktusene truer

Dagens etappe i rallyet er tilbake på Pampaen - men det er ikke bare åpne sletter. Ullevålseter og gjengen skal gjennom tøft teknisk terreng med mye kaktus.

UT PÅ PAMPAEN: Sanddynene ligger bak Pål Anders på dagens etappe. Til gjengjeld skal han fin-navigere gjennom 545 kilometer i kaktusterreng.

UT PÅ PAMPAEN: Sanddynene ligger bak Pål Anders på dagens etappe. Til gjengjeld skal han fin-navigere gjennom 545 kilometer i kaktusterreng. Foto: Christophe Ena

Publisert Oppdatert

Pål Anders Ullevålseter ligger på 6. plass når dagens etappe starter kl. 09.00 norsk tid. Det er nest siste kjøredag, og det begynner å haste skal vår mann fortsatt kunne håpe på pallplassering i år.

I går lå han imidlertid en periode først i sporet og kunne smake på den følelsen.

- Veldig gøy, men også vanskelig, sier Pål Anders om det.

Les om gårsdagens etappe her i Nettavisen .

Men selv om det er mye som skal klaffe om Ulelvålseter virkelig skal klatre opp blant de tre beste, er det lov å håpe. Dagens spesialetappe er hele 545 kilometer lang, og mye kan skje. Løpet kan følges på arrangørens nettside www.dakar.com.

Vårt tips!

Det er likevel å bruke gjesteboka på Pål Anders egen side . Mer spenning, engasjement og klargjørende informasjon enn det de jentene og guttene som bidra der klarer å lage finner du neppe andre steder!

3. PLASS: Her er det flyt over kjøringen. Bildet er fra tirsdagens etappe, en av hans aller beste i løpet så langt.

3. PLASS: Her er det flyt over kjøringen. Bildet er fra tirsdagens etappe, en av hans aller beste i løpet så langt. Foto: Christophe Ena

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning