Scandinavian Bike Week:

Biker-treff på Hafjell i helgen

Motorsykler og skinnjakker vil dominere på Hafjell denne helgen. Da arrangeres nemlig den 14. Scandinavian Bike Week.

STORT BIKERTREFF: Det arrangeres et stort bikertreff på Hafjell denne helgen.

STORT BIKERTREFF: Det arrangeres et stort bikertreff på Hafjell denne helgen. Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert
BIKE WEEK: Bikere har all grunn til å rette blikket mot Hafjell denne helgen. For 14. gang arrangeres Scandinavian Bike Week.

BIKE WEEK: Bikere har all grunn til å rette blikket mot Hafjell denne helgen. For 14. gang arrangeres Scandinavian Bike Week. Foto: Foto: Crestock

Bikere har all grunn til å rette blikket mot Hafjell denne helgen. For 14. gang arrangeres Scandinavian Bike Week. De aller ivrigste deltakerne har vært med siden torsdag 7. august og bikerne skal holde det gående gjennom hele helgen frem til søndag, som er siste dag.

Scandinavian Bike Week har i år base på Quality Hotel & Resort Hafjell. Arrangementet er et samarbeid mellom Ancient Troopers MC Norway og LazyBoyz Speed & Custom Works AS.

Mest omfattende noensinne

Arrangementansvarlig Dag Koppervik tror årets arrangement kommer til å bli det mest omfattende i festivalens historie.

- Siden starten på Lillehammer Rally i 1995 har mer enn 6.400 bikere besøkt arrangementene, sier han i en pressemelding.

Artister skal krydre

Blant artistene som kommer til Hafjell for å krydre stemningen er TNT, Gil Edwards, Reidar Larsen, The Last Rock'n'Roll Band m/Casino Steel & Honest John Plain og Carina Dahl. Les hele programmet her>>

I pressemeldingen understreker arrangøren at det ikke vil bli stripping under årets arrangement, noe som sikkert kommer som en skuffelse for noen. Men jägermeister-damene skal servere og det er kanskje et lite plaster på såret.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning