Det er ikke godt å si om Suzuki tror at modellen 650 Gladius trenger ekstra hjelp for å trekke oppmerksomhet - eller om de ganske enkelt vil trekke oppmerksomheten vekk fra sykkelen?

Jentesykkel

Gladius er noe upolitisk korrekt introdusert som en sykkel for jenter og begynnere, hvilket blant annet innebærer feminine farger, moderat motor og lav sittehøyde. Det siste er jo åpenbart en ulempe for den langbeinte jenta på som passet på sykkelen.

Yamaha Diversion er en av 2009-nyhetene som virkelig kan selge i store volumer. Diversion-navnet klinger godt i ørene på folk som kjørte mye på 90-tallet, da 600-modellen ble introdusert i 1992 og 900-en høsten 1994. Dette er ren og skjær fornuft i en hyggelig design.

Les også: Honda knaller til på Intermot.

Nydelig Kawasaki

I samme klasse finner vi Kawasaki ER6-modellene, både den nakne n-versjonen og den kåpekledde f-versjonen. Begge er blitt mer smakfulle og moderne, men spesielt kåpen og fronten på ER-6f er egnet til å vekke ny interesse. Se video!

MC-katalogen finner du her.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!