BIKE WEEK: Bikere har all grunn til å rette blikket mot Hafjell denne helgen. For 14. gang arrangeres Scandinavian Bike Week.=

BIKE WEEK: Bikere har all grunn til å rette blikket mot Hafjell denne helgen. For 14. gang arrangeres Scandinavian Bike Week. © Foto: Crestock

Bikere har all grunn til å rette blikket mot Hafjell denne helgen. For 14. gang arrangeres Scandinavian Bike Week. De aller ivrigste deltakerne har vært med siden torsdag 7. august og bikerne skal holde det gående gjennom hele helgen frem til søndag, som er siste dag.

Scandinavian Bike Week har i år base på Quality Hotel & Resort Hafjell. Arrangementet er et samarbeid mellom Ancient Troopers MC Norway og LazyBoyz Speed & Custom Works AS.

Mest omfattende noensinne

Arrangementansvarlig Dag Koppervik tror årets arrangement kommer til å bli det mest omfattende i festivalens historie.

- Siden starten på Lillehammer Rally i 1995 har mer enn 6.400 bikere besøkt arrangementene, sier han i en pressemelding.

Artister skal krydre

Blant artistene som kommer til Hafjell for å krydre stemningen er TNT, Gil Edwards, Reidar Larsen, The Last Rock'n'Roll Band m/Casino Steel & Honest John Plain og Carina Dahl. Les hele programmet her>>

I pressemeldingen understreker arrangøren at det ikke vil bli stripping under årets arrangement, noe som sikkert kommer som en skuffelse for noen. Men jägermeister-damene skal servere og det er kanskje et lite plaster på såret.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!